De eindafrekening op 19 december 2021

Een geweldig mooi Jammetjes jaar voor het goede doel!

 

Verkochte Jammetjes 64(van 2020) en 346(2021)=410 x €1,25 = €512,50

Fooi en Giften                                                                                        €362,50

Totaal                                                                                                      €875,00

Bericht van Geert Heikens te lezen op verschillende Facebook groepen en in De Binnendijks(lokaal blad).

 

Rob Cuijpers overhandigt cheque van € 875,= aan Hospice Thuis van Leeghwater

Machinist Rob Cuijpers uit Noordbeemster heeft achter zijn huis 2500 mtr2 grond. Met veel fruit. In 2019 is hij gestart om in zijn vrije tijd van de rijke natuurlijke producten jams te gaan maken. Voor de verkoop. Pruimen-, rabarber-, aardbeien-, appels- en perenjams. . Dat is zo langzamerhand een uit de hand gelopen hobby geworden. Maar wel een leuke, want de opbrengst van de verkoop gaat ieder jaar naar een goed doel.

De natuur bepaalt welke jams het worden en hij gebruikt uitsluitend zijn eigen producten. Op is op. Dit jaar heeft hij maar liefst 410 potjes verkocht en de netto opbrengst gaat dit jaar naar het Hospice in Middenbeemster. De opbrengst van de jams bedroeg ruim vijfhonderd euro. Maar Rob heeft daar nog een aantal andere acties aan toegevoegd zodat het uiteindelijk € 875,= werd.

Coördinator Yvonne Beerten was overweldigd door het hoge bedrag. “Daardoor kunnen we weer mooie dingen realiseren voor de bewoners en vrijwilligers”, aldus Yvonne.

 

30 Augustus 2021

 

Mijn goede doel voor dit jaar 2021 is geworden:

Het Hospice "Thuis van Leeghwater" in Middenbeemster.

Een warme, thuisvervangende omgeving voor mensen in hun laatste levensfase.

Vandaag(30 augustus) een fijn gesprek met Joke en Yvonne, beide coördinatrices in het huis, gehad inclusief een rondleiding.

De reguliere subsidies en eigen bijdragen dekken niet de kosten van alle voorzieningen en activiteiten en daarom zijn alle extra's welkom!